Што можете да очекувате
од нас?

 • Немате време за експерименти и грешки?
  SILOTER своите производи ги има тестирано во специјални комори за тареење.Тестирањето во коморите се врши во повеќе циклуси .Тестирањето трае околу три месеци на екстремни временски услови со што гарантираме за
  издрзливост на имплентираните производи. Со сигурност може да им верувате на нашите производи бидејќи наша цел е вашиот успех. Тоа што долги години не спојува со потрошувачи е само уште еден добар пример за тоа како
  ние се грижиме за нашите клиенти.
 • Слободно кажете што ви е потребно!
  Нашето долгогодишно искуство и работа ви нуди широка производна линија на програми како што се:
  Зад производите стојат сертификати кој гарантираат за квалитетот. Лесната обработлибост и континуираниот висок квалитет сесекогаш присутни во нашите производи. Не двоумете се и слободно тестирајте не!
  ECOTER, STIROTER, TERASTIK, TERAFLAT
 • Постојано барате начини за работите да одат кон подобро?
  Тогаш имаме исто размислување. Ние во нашата компанија постојано тестираме и се стремиме кон нови решенија во градежништвото. Се трудиме нашите материјали да ги пратат светските трендови на градежната индустрија. Тимот на SILOTER нуди решенија на сите проблематики од
  завршната фаза на градежништвото.
  Стоиме на располагање, обратете се! www.siloter.mk
 • Дали верувате во соработка?
  е компанија која посветува големо внимание за мислењето на нашите потрошувачи. Затоа SILOTER секогаш стои на располагање и сме отворени за дискусии. Исто така веруваме дека образованието носи голем удел во сето тоа, па затоа и ја отворивме АКАДЕМИЈА СИЛОТЕР која нуди широк обем на обуки кои ќе придонесат за унапредување на градежните техники.SILOTER