t1
tt
t3
glaven-slajd2

Потребен Ви е совет и консултација околу вашиот градежен план?

8

За компанијата

Компанијата за производство на градежни материјали SILOTER е  компанија основана со приватен капитал. Во изминатиот период SILOTER прерасна во современа и модерна фабрика за производство на градежни материјали. Во моментов располагаме со палета на производи кои се користат на нашиот пазар: повеќе видови на малтери за ѕидање и малтерисување, машински малтер, декоративни малтери со шара или фул-форма, малтери за порамнување итн.

44

Најдобра солуција за вашите фасади

Секаде низ светот, градбите примаат 40% од примарната енергија, но произведуваат и испуштаат 33% CO2. Добрата изолација заштедува до 70 % од топлинската енергија. EXTERNAL THERMAL INSULATION COMPOSITE SYSTEM (ETICS) е меѓу најдобрите и најефикасните методи за изолација на ѕидовите однадвор и одвнатре.

5

Зошто НИЕ?

SILOTER како општествено одговорна компанија си има поставено задача да најде замена на постоечкиот ѕидарски малтер. По долги години истражување, нашите малтери ги засиливме со специјални полимери и други додатоци кои му даваат на малтерот посебни, нови особини на издржливост, еластичност, отворено време за работа и лесна обработливост.

Карактеристики на компанијата

Силосна техника

Прочитајте повеке…

Еко изградба

Прочитај повеке

Сопствена едукација

Прочитај повеке

Исполнување стандарди

Прочитај повеке

Клиентите за НАС

Лидери во делот на конструкција и

реновирање на вашиот дом и деловен објект

Завршени проекти

Награди